spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateJudecătoria Târgu Jiu a hotărât dezafilierea membrilor asociați de la clubul de...

  Judecătoria Târgu Jiu a hotărât dezafilierea membrilor asociați de la clubul de fotbal Panduri Târgu Jiu

  Un complet de la Judecătoria Târgu Jiu a hotărât dezafilierea Consiliului Local Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și Complexului Energetic Oltenia (CEO) de la clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu, aflat în procedura insolvenței.

  „Ia act de modificarea statutului Asociației Clubul Sportiv ,,Pandurii –Lignitul“ Tg.-Jiu în sensul renunțării la calitatea de membru asociat de către Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., Unitatea Administrativ Teritorială -Județul Gorj și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, potrivit Hotărârii nr.2 din 10/05/2021 a Adunării Generale a Asociațiilor și a procesului verbal al Adunării Generale a membrilor asociației din 10/05/2021. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare“, a stabilit instanța de judecată.

   

  Romanescu: „Clubul Sportiv Municipal va avea o secție de fotbal“

   

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că, dacă hotărârea va rămâne definitivă, Clubul Sportiv Municipal va înființa o secție de fotbal: „Avem o veste, care din punctul meu de vedere este foarte bună. Judecătorul de la instanța de la Judecătoria Târgu Jiu a luat decizia de a dezafilia Primăria Târgu Jiu din asociația de la Pandurii. Aceeași decizie a fost luată și în cazul Consiliului Județean și Complexul Energetic Oltenia. O să vedem dacă va fi recurată această decizie.

  Dacă decizia va rămâne definitivă, Clubul Sportiv Municipal va avea o secție de fotbal pentru copii și junior. Ne vom axa pe aceste grupe în cadrul Clubului Sportiv Municipal“, a precizat primarul Romanescu la Radio Omega.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: