spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateLicitația pentru modernizarea Casei Tineretului ar putea avea loc în acest an

  Licitația pentru modernizarea Casei Tineretului ar putea avea loc în acest an

  Conducerea Consiliului Județean Gorj speră ca licitația pentru modernizarea Casei Tineretului să aibă loc până la sfârșitul acestui an.

  „Casa Tineretului va intra cât de curând în reabilitare. Este predată la CNI. Ne aflăm în faza premergătoare organizării licitației. Sperăm ca, în acest an, să fie organizată licitația.
  Spațiile de la Casa Tineretului trebuie redate tineretului“, a spus Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj.

  Clădirea este degradată

  Casa Tineretului a fost preluată în patrimoniul Consiliului Județean Gorj de la o fundație, în contul datoriilor. Clădirea este compusă din numeroase spații, cum ar fi: sală de spectacole, săli de curs, birouri și chiar un hotel.
  Casa Tineretului se află în zona Autogării din Târgu Jiu. Clădirea s-a degradat în ultimii ani. Tencuiala a căzut de pe fațadă, până la cărămidă. Scara a fost lovită de o mașină, iar o parte din aceasta s-a prăbușit.

  După modernizare, în Casa Tineretului vorputea putea funcționa instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!