spot_img
26.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateLiniște la Târgu Jiu de sărbători. Romanescu: „Nu pot să adun zeci...

  Liniște la Târgu Jiu de sărbători. Romanescu: „Nu pot să adun zeci de mii de cetățeni laolaltă”

  Oficialii au anunțat relaxarea restricțiilor. Pentru că sărbătorile înseamnă distracție, prin ultimele decizii transmise s-a dat undă verde petrecerilor de Crăciun și Revelion. Din păcate, la Târgu Jiu vestea nu schimbă decizia autorităților care susțin că nu vor organiza un foc de artificiu.

  “Nu vom organiza niciun mare eveniment. Nu este vorba despre bani, există buget, însă, nu doresc să îmi asum vreun risc. Imaginați-vă ce ar însemna să adun zeci de mii de cetățeni laolaltă, la foc de artificii. La aprinderea iluminatului festiv s-au strâns mii de cetățeni în condițiile în care nu am anunțat o oră anume. Știu nevoia cetățenilor și mi-aș dori să le pot oferi și astfel de acțiuni dar, repet, nu ne putem asuma niciun risc”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Căsătorii

  Singura tradiție ce va fi respectată este cea a căsătoriilor de la Poarta Sărutului. “Vom organiza căsătorii la Poarta Sărutului. Sper să se înscrie mai multe cupluri. Așa cum bine știți sunt maxim 11 zile, timp în care cei interesați își pot depune actele, de la momentul în care voi oficia căsătoria. Anul trecut am oficiat o singură căsătorie. De data aceasta îmi doresc din suflet să am, măcar, o căsătorie pentru că tradiția căsătoriilor de la Poarta Sărutului chiar nu vreau să se piardă la Târgu Jiu”, a mai transmis primarul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: