spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele

  Locuri de joacă din Târgu Jiu, distruse de vandali

  Lucrătorii de la societatea Edilitara Public repară sau înlocuiesc în fiecare zi componentele din locurile de joacă pentru copii, care sunt distruse de vandali, Din păcate, în cele mai multe cazuri, persoanele vinovate scapă nepedepsite. Topogane îngăurite sau chiar arse, leagăne puse la pământ, balansoare rupte sunt doar câteva din distrugerile produse de vandali, care provin din rândul persoanelor tinere.

  „Din nefericire, suntem nevoiți să intervenim de foarte multe ori pentru remedierea unor probleme create NU de cei mici, ci de alte persoane, probabil iresponsabile. Leagăne pentru bebeluși rupte, tobogane sparte, mânere pentru balansoar desprinse, dar și peturi sau sticle de alcool aruncate în mobilierul de joacă. Suntem siguri că nu cei mici provoacă aceste lucruri. Cei ce se fac responsabili de acest lucru trebuie să conștientizeze faptul că fiecare sumă cheltuită pentru reparația obiectelor ce ar fi avut o durată de viață mai mare, dacă nu ar fi dost distruse, pot fi distribuite către locurile de joacă ce nu au fost încă modernizate sau către înființarea unora.

  De aceea, rugăm persoanele ce se fac vinovate de aceste fapte să fie raționale, să înțeleagă necesitatea conservării infrastructurii existente și importanța gestionării eficiente a banilor.

  Fiecare loc de joacă trebuie să respecte anumite reguli de întreținere, astfel încât copiii să se joace într-un mediu curat și sigur“, au transmis reprezentanții de la societatea Edilitara, care se află în subordinea Primăriei Târgu Jiu.

   

  Sistem de supraveghere video

  Conducerea Primăriei Târgu Jiu intenționează să monteze camere de supraveghere video, pentru ca astfel de distrugeri să fie evitate. Proiectul urmează să beneficieze de finanțarea necesară. Locurile unde se înregistrează cele mai multe distrugeri vor fi primele care vor beneficia de un sistem de supraveghere video.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  error: Content is protected !!