spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateLucrările la centura municipiului Târgu Jiu au fost inspectate

  Lucrările la centura municipiului Târgu Jiu au fost inspectate

  Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD) Craiova, Calin Cosmin Petruț, a inspectat, astăzi, lucrările de pe șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Târgu Jiu.
  „Antreprenorul lucrează la terasamente, dar și la pregătirea stratului suport pentru așternerea mixturilor pe zona de Est, având executați aproximativ 7 km.
  Tot în aceste zile, se efectuează transportul grinzilor din depozit în zona celor 2 viaducte peste Varianta de Ocolire unde montajul este preconizat să înceapă săptămâna viitoare.
  În zona nodului rutier de la Km 0+000 se lucrează la relocarea utilităților și execuția consolidării terasamentului.
  La km 14+300, lucrările la rampa 2 a pasajului, rampă cu parament vertical, sunt în etapa finală“, au transmis reprezentantul DRDP Craiova.
  Vor începe lucrările de asfaltare
  „I-am transmis Antreprenorului că atâta timp cât dă dovadă de seriozitate și este mobilizat, noi o să îi fim partener onest și îl vom sprijini pentru a finaliza acest contract foarte necesar pentru infrastructura rutieră din zona Gorjului”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova după vizită.
  Reprezentantul constructorului a transmis că, în zilele următoare, vor începe lucrările de asfaltare în partea de este a drumului de centură.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: