spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateLuptător gorjean, la un pas de a urca pe podium

  Luptător gorjean, la un pas de a urca pe podium

  Tânărul luptător Octavian Mitoi, cu dublă legitimare la CSM Târgu Jiu și Pandurii Târgu Jiu, a fost la un pas de a urca pe podium în urma prestației sale din cadrul finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, la categoria 71 de Kg, care s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc.

  Sportivul pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu a terminat competiția pe locul 5, după ce a fost învins, la mare luptă, în confruntarea care-l putea trimite în lupta pentru medalia de bronz. „Sunt mândru de Octavian! A luptat până în ultima secundă și mă bucur că are acest spirit de luptător”, a spus antrenorul Mădălin Gorjanu.

  Va veni și momentul în care el va urca pe podium

  În perioada 11-13 noiembrie, Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a fost gazda Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. Octavian Mitoi a intrat pe saltea la categoria 71 Kg, unde concurența a fost acerbă, cu peste 20 de sportivi înscriși în cursa pentru medalii. Talentatul sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu a avut un parcurs foarte bun, reușind să treacă de adversari redutabili de la cluburi cu tradiție în această disciplină sportivă: CS Dinamo Brașov, Cetate Deva sau CSM Târgu Mureș. Antrenorul Mădălin Gorjanu a fost mulțumit de prestația lui Octavian Mitoi și este convins că, la următoarele competiții, Octavian va urca pe podium: „Sunt mândru de parcursul lui Octavian, a pierdut în finala pentru medalia de bronz, la doar două puncte diferență, scor 8-6, după ce la pauză a condus cu 2-1! A luptat până în ultima secundă și mă bucur că are acest spirit de luptător, care îl va ajuta pe viitor, nu doar în sport, ci și în viață. Octavian a câștigat 3 meciuri împotriva unor adversari de la cluburi cu tradiție. A avut o evoluție foarte bună, dar trebuie să muncească în continuare la fel. În mod sigur va veni și momentul în care el va urca pe podium”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: