spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateMai multe bilete Transloc achiziționate prin aplicația mobilă

  Mai multe bilete Transloc achiziționate prin aplicația mobilă

  Călătorii din municipiul Târgu Jiu care folosesc mijloacele de transport în comun s-au obișnuit să își achiziționeze bilete de călătorie prin intermediul aplicației mobile sau prin SMS.

  Veniturile obținute prin această metodă sunt tot mai mari. „Încasările din biletele cumpărate cu telefonul mobil cresc de la o lună la alta. Vedem această situație din statisticile pe care le primim și vedem și din contabilitate din încasări. Am văzut și abonamente care se achiziționează cu ajutorul aplicației, ceea ce înseamă că oamenii sunt receptivi“, a menționat Mihai Paraschiv , directorul societății de transport în comun, Transloc.

   

  Mai multe abonamente

   

  De asemenea, încasările au crescut după ce au fost achiziționate noile mijloace de transport. „Se vede o creștere a veniturilor după ce au fost introduse în traseu noile troleibuze, dar nu știm cât de corecte sunt aceste date deoarece trebuie să avem în vedere că s-au ridicat și restricțiile legate de pandemie. Școlile s-au redeschis, agenții economici nu mai sunt obligați să-și închidă activitatea la o anumită oră și viața și-a reintrat în normal“, a spus Mihai Paraschiv.

  • Firmele au solicitat mai multe abonamente pentru angajați. „S-a simțit o creștere din partea unor operatori privați care au început să solicite abonamente pentru angajați. Am observat o creștere 7-8% față de perioada similara a anului trecut“, a adăugat directorul Transloc.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: