spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateMănăstirile din Gorj împânzite de jandarmi

  Mănăstirile din Gorj împânzite de jandarmi

  Foto arhivă IJJ Gorj

  Peste 50 de jandarmi gorjeni din cadrul structurilor de ordine publică din Târgu-Jiu, Motru, Târgu-Cărbuneşti, Rovinari, Tismana, Bumbești-Jiu și Novaci, vor participa la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul sărbătoririi Bobotezei.

  Măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate la Mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi şi Cămărăşească, Catedralele ortodoxe din Motru şi Rovinari, precum și la Bisericile ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și ,,Sfinții Voievozi Constantin Brâncoveanu și Fiii” din municipiul Târgu-Jiu, unde se estimează participarea multor credincioși.

  „Jandarmii vor supraveghea desfășurarea activităților și vor interveni pentru protecția participanților în zona mănăstirilor și bisericilor unde se oficiază slujbe religioase și se sfinţeşte şi distribuie apa cu prilejul Bobotezei.
  Se va acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și siguranța publică, iar cetăţenii vor fi îndrumaţi către culoarele de acces pentru distribuirea apei sfinte.
  Persoanelor care participă la procesiunile religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei, le recomandăm să manifeste calm, înțelegere, să adopte un comportament civilizat astfel încât să nu se producă aglomerări mari de persoane și să respecte indicațiile transmise de organizatori și jandarmi”, a transmis IJJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: