spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateMARȘ „Împreună pentru Calea Eroilor”

  MARȘ „Împreună pentru Calea Eroilor”

  Un ONG anunță o acțiune de atac la adresa autorităților locale pentru slaba gestionare a șantierului de pe Calea Eroilor. Marșul „Împreună pentru Calea Eroilor” nu a fost, încă, autorizat de Primaria Târgu Jiu, instituție  împotriva căreia acesta este organizat.

  „Grupul Civic Gorj vă face cunoscut că în ziua de 7 iulie 2022, între orele 17.00 și 19.00, se va organiza la Târgu Jiu, Marșul „Împreună pentru Calea Eroilor”, pe traseul: B-dul C. Brâncuși (Primăria Târgu Jiu) – „Poarta Sărutului” din Parcul Central al Municipiului Târgu Jiu – Strada Calea Eroilor – Parc Coloana Infinitului.
  Reprezentanții Grupului Civic Gorj atrag atenția asupra modului dezastruos în care sunt realizate lucrările de modernizare și reabilitare a Căii Eroilor, calitatea acestora și termenul de execuție prelungit, lucrările trebuind să fie finalizate în anul 2020. Ca urmare a acestor aspecte, Ansamblul Monumental „Calea Eroilor”, obiectiv cultural național și de patrimoniu European, riscă să nu mai fie inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO”, se arată în mesajul transmis pe rețelele de socializare de organizatori.
  Pentru acest marș este nevoie de autorizație din partea autorităților locale. Avizul se poate solicita cu 72 se ore înainte de desfășurarea acțiunii. Este de precizat faptul că printre activiștii Grupului Civic Gorj se numără și soția directorului Doru Strâmbulescu, cel care a picat evaluarea pentru funcția de director al Centrului de Promovare și Documentare Constantin Brâncuși din subordinea Consiliului Municipal Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu spunând public, de ceva timp, că nu-l mai vrea la conducere.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: