spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateHolograme pe Calea Eroilor. „Vom încerca să dăm culoare orașului“

  Holograme pe Calea Eroilor. „Vom încerca să dăm culoare orașului“

  Universitatea „Constantin Brâncuși“ vrea să difuzeze holograme cu Brâncuși și operele sale pe Calea Eroilor. Universitatea va achiziționa, printr-un proiect cu finanțare europeană, echipamente de ultimă generație pentru a prezenta imagini.

  „Ne-am propus să achiziționăm și echipamente care să ne permită proiectarea unor holograme și îmi doresc să facem un lucru inteligent, deoarece ne dorim să avem un smart city. Facultatea de Inginerie se află pe Calea Eroilor și cred că v-ar plăcea să vedeți holograme poate cu operele lui Brâncuși, poate cu marele sculptor sau din atelierul lui Brâncuși. Cred că asta este menirea noastră.

  Vom încerca să dăm culoare orașului, deoarece sunt studenți, sunt tineri care se manifestă altfel, care trebuie încurajați și sprijiniti. O să promovăm în continuare universitatea și studenții“, a spus Luminița Popescu, rectorul Universității „Constantin Brâncuși“ .

  Proiectul are șanse mari de a fi aprobat

  Proiectul are șanse mari de a primi finanțare europeană. „Termenele sunt scurte în evaluare cu proiectul pe PNRR, în valoare de 2,6 milioane de euro.
  Ne-am făcut calculul pe grila de evaluare tehnico-financiară, întrunim minimum de punctaj de 70 de puncte din 100.

  Termenele sunt scurte și va trebui să facem multe proceduri de achiziție pentru a achiziționa toate echipamentele din componența laboratoarelor pe care ne-am propus să le achiziționăm“, a mai precizat Luminița Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: