spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateMcDonald's aduce asfalt pe strada Muncii, la Târgu Jiu

  McDonald’s aduce asfalt pe strada Muncii, la Târgu Jiu

  După mai bine de 15 ani de când au fost ridicate primele locuințe în zonă, autoritățile anunță că strada Muncii va beneficia de asfalt. O parte din merit îi revine societății care va deschide un restaurant McDonald’s, acesta fiind motivul investiției efectuate, în prezent, de societatea Edilitara.

  Localnicii din cartierul mărginaș au așteptat cu interes ziua în care vor beneficia de utilități și un drum modern. Abia acum, după ani de zile, solicitările lor devin realitate. Obligația autorităților fată de mediul privat vine la pachet cu beneficii pentru comunitatea din zonă.

  „Pregătim strada Muncii pentru modernizare. Este o lucrare a Societății Edilitara, în zona Mall – McDonald’s.
  Așa cum spuneam, a devenit o zonă de interes nu numai pentru târgujieni, ci și pentru vizitatori, pentru că aici au apărut obiective căutate mai ales de tineri – restaurantul McDonald’s (care se deschide pe 14 decembrie) și Mall-ul.
  Asfaltăm acest segment, urmând ca restul să fie amenajat după introducerea canalizării. De altfel, modernizăm canalizarea în mai multe cartiere de aici. Am anunțat deja că au fost făcute unele exproprieri pentru a putea dezvolta rețeaua, o investiție foarte importantă având în vedere că urmează să îmbunătățească modul de funcționare a canalizării la nivelul întregului oraș”, a transmis Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: