spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateMedic apropiat al senatorului Ion Iordache, instalat la șefia DSVSA Gorj

  Medic apropiat al senatorului Ion Iordache, instalat la șefia DSVSA Gorj

   


  Sorin Ștefănescu a fost înlocuit din funcția de director executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentară (DSVSA) Gorj. Locul acestuia a fost luat de către medicul veterinar Florin Gorcea, considerat un apropiat al președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, care deține un complex de vânătoare în zona Turceni. Numirea lui Gorcea s-a făcut prin Ordin al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare: „Începând cu data de 01.01.2023, domnul Gorcea Florin Constantin, consilier în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, exercită cu caracter temporar funcția publică de conducere vacantă de director executiv, clasa I, gradul II al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, cel mult până la data de 30.06.2023“.
  Acesta va beneficia de un salariu de 13.425 lei, de un spor pentru condiții deosebite de muncă vătămătoare / periculoase.

  Apropiat al președintelui PNL Gorj

  Sorin Ștefănescu nu a fost de acord cu acord cu acordarea de despăgubiri lui Ion Iordache pentru porcii mistreți uciși din cauza pestei porcine. Ștefănescu a susținut că nu există cadru legal pentru acordarea de despăgubiri pentru porcii mistreți aflați în complexul vânătoresc, iar senatorul Iordache, unul dintre cei mai bogați oameni din Gorj, a acționat în judecată.
  Medicul veterinar Florin Gorcea este cel care a făcut evaluarea riscurilor la complexul vânătoresc de la Turceni și a dat „verde“ pentru a se putea repopula cu porci mistreți, în urma efectuării de dezinfecții.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: