spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateMedic de la Spitalul Județean, răpus de cancer. „Un om cu un...

  Medic de la Spitalul Județean, răpus de cancer. „Un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie“

  Medicul Valeriu Stăvilă, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Acesta se afla internat la Institutul Clinic Fundeni, din Capitală, fiind diagnosticat cu cancer.

  Medicul anestezist era apreciat pentru activitatea pe care o desfășura. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a transmis un mesaj de condoleanțe: „Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a pierdut, astăzi, 09.10.2022, un medic deosebit, empatic, profesionist desăvârșit, un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie. Pentru Valeriu Stăvilă, meseria aleasă era cu adevărat o vocație.

  Doctorul Valeriu Stăvilă lucra, ca medic anestezist, de mai bine de 30 de ani și era foarte apreciat de pacienți și de colegi. Vestea tragicului său deces a fost primită cu multă tristețe și durere de cei alături de care a profesat, decenii, la Spitalul Județean.
  A fost un om și un coleg deosebit, o persoană mereu dispusă să îi ajute pe cei care aveau nevoie, atât pe pacienți, cât și pe colegii medici și nu numai. Și-a dedicat viața profesiei și familiei și nu va fi uitat de pacienții la a căror salvare și vindecare a participat.
  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și întregul colectiv al unității medicale sunt alături de familia îndurerată a reputatului medic, plecat mult prea devreme dintre noi!
  Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor care au avut privilegiul să îl cunoască îndeaproape!
  Dumnezeu să îl odihnească în pace și în lumină!“.

   

  Apel pentru salvarea medicului

  În urmă cu aproximativ o lună, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au făcut un apel, pentru salvarea medicului: „Unul dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cadru medical cu o vechime de peste 30 de ani în sistemul de sănătate, are mare nevoie de sânge, grupa B 3 – Rh pozitiv. Acesta se află internat la Institutul Clinic Fundeni din București, în stare gravă.

  De-a lungul anilor, acesta a salvat nenumărate vieți, fiind un profesionist apreciat. Din păcate, de multe ori, chiar salvatorii au nevoie să fie salvați de semenii lor!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: