spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateMembru ATOP :" Îmi doresc sporirea siguranței pe străzi"

  Membru ATOP :” Îmi doresc sporirea siguranței pe străzi”

  Ultimele evenimente grave, ce au avut loc pe raza Municipiului Târgu Jiu, soldate cu rănirea unor persoane în urma unor agresiuni în stradă, dau de gândit aleșilor județeni. Consilierul PSD Anca Bordușanu susține că ar trebui întrunită comisia ATOP, cea care veghează la siguranța cetățenilor.

  „Având în vedere evenimentele petrecute, în orașul nostru, în ultimele zile, voi discuta cu colegii din A.T.O.P. pentru a ne întruni, în cel mai scurt timp și a pune în discuție cele două evenimente nedorite.

  Autoritatea teritorială de ordine publică nu poate să intervină în activitatea operativă polițienească, însă putem să venim cu propuneri privind siguranţa persoanei şi a ordinii publice.

  Este alarmant ce se întâmplă, iar faptul că avem cazuri de agresiune în rândul tinerilor arată pe de o parte mediul familial în care au crescut acești tineri, dar și faptul că, este posibil, ca din agresați să devină agresori.
  Îmi doresc sporirea siguranței pe străzile orașului și a încrederii cetățenilor în instituțiile democratice ale statului!”, afirmă social-democrata.

  Wekendul trecut au avut loc două alteracții, una între doi tineri, unul dintre ei ajungând la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat în stradă de un amic. O a doua altercație a avut loc între doi oameni ai străzii, victima ajungând la spital într-o stare delicată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: