spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateMinistrul Energiei a cerut demiterea a 3 șefi, după tragedia de la...

  Ministrul Energiei a cerut demiterea a 3 șefi, după tragedia de la CEO

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, ajuns la Gorj după tragedia din cariera Jilț Sud, în care trei oameni au murit, a cerut demiterea șefului Sucursalei Miniere, Exploatării miniere și a șefului Carierei Jilț Sud.

  „Am avut norocul să întâlnesc şi șeful de tură. A fost prezent şi domnul Burlan şi cu directorul sucursalei miniere. Aş vrea întâi de tote să vă spun că este o tragedie. Condoleanțe celor trei familii îndoliate. Primul lucru care trebuie făcut de CEO este să ajute familiile îndoliate conform contractului şi poate şi mai mult, pentru că sunt o familie şi o să am grijă să întreb acest lucru.
  De asemenea, am vorbit deja cu șeful Corpului de Control de la Ministerul Energiei şi mâine o echipă va veni la Complexul Energetic Oltenia pentru evaluarea stadiului securității în muncă, pentru a vedea dacă s-au respectat planurile.
  Este o anchetă administrativă pe care noi o facem în paralel cu Parchetul, cu ITM şi cu Poliţia. Asemenea tragedii nu trebuie să ne mai repete în nicio industrie. Mi se pare normal ca cei care răspund de acest lucru să îşi piardă funcțiile. Nu aștept raportul Corpului de Control pentru acest lucru. Vreau ca mâine, 18 ianuarie, 2023, să se întâmple”, a fost declarația facută de Virgil Popescu, imediat după discuțiile purtate în Palatul Administrativ din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: