spot_img
20.4 C
Târgu Jiu
joi, iunie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateMinistrul Energiei, în vizită la CEO

  Ministrul Energiei, în vizită la CEO

  Virgil Popescu, ministrul Energiei, însoțit de senatorul Ion Iordache, a vizitat Termocentralele Turceni și Rovinari, din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

  Cei doi au participat la o serie de întâlniri atât cu administrația cât și cu sindicatele din CEO, pe subiectul legat de Planul de Restructurare. Gorjenii așteaptă răspunsuri de la ministrul Energiei, având în vedere faptul că aplicarea Planului nemodificat va produce efecte devastatoare în plan economic și social la nivelul întregului județ.

  „Astăzi mă aflu într-o vizită de lucru în județul Gorj, la CE Turceni și CE Rovinari. La SE Rovinari – Grupul 5 am discutat cu reprezentanții CEO despre stadiul lucrărilor de modernizare. De asemenea, am avut o discuție constructivă cu reprezentanții sindicalistilor din cadrul CEO pe marginea stadiului investițiilor din Planul de Restructurare și ce pași sunt necesari pentru a recupera întârzierile care au apărut. Le-am transmis că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Pentru a moderniza CEO este nevoie să facem front comun”, a transmis ministrul Virgil Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: