spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateMirosul greu, din Târgu Jiu, a ajuns și la nasul prefectului. Vezi...

  Mirosul greu, din Târgu Jiu, a ajuns și la nasul prefectului. Vezi ce s-a întâmplat!

  Prefectul județului Cosmin Pistol a trimis Garda de Mediu la depozitul ecologic din Târgu Jiu. Oficialul susține că l-a deranjat mirosul greu, simțit într-o dimineață, în oraș, și a cerut verificări complete. Momentan nu s-au aplicat sancțiuni însă societatea problemă trebuie să remedieze lucrurile.

  Doleanțele localnicilor din cartierul Slobozia au fost „simțite” și mai marii județului. Autoritățile au dat cu nasul de mirosul greu despre care oamenii vorbesc. Trimisă în control, Garda de Mediu a dispus măsuri. „Chiar și eu am observat că este un miros greu în oraș în fiecare dimineață. Garda de Mediu este mai activă în ultima perioadă. Este prezentă în județul Gorj și cred că a început să își facă treaba așa cum ar fi trebuit. Am dispus un control, au fost prezenți la acel depozit ecologic și s-au constatat anumite nereguli. Cei de acolo au termen până în data de 11 septembrie ca să remedieze acest lucru. Ei au trimis în atenția Prefecturii, a Primăriei Târgu Jiu și a Gărzii de Mediu un grafic de lucrări în urma cărora vor trebui să remedieze acele deficiențe. Nu voi stopa niciodată aceste controale, pentru că Garda de Mediu trebuie să fie prezentă și să ia măsurile ce se impun. S-au aplicat și sancțiuni, dar nu este vorba despre asta, ci de a remedia acele aspecte negative. Sincer vă spun că sancțiunile nu sunt o soluție dacă acele lucruri nu se remediază”, a transmis prefectul Cosmin Pistol.

  În ultima lună, Garda de Mediu a aplicat  șase sancțiuni în valoare de  156 mii de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Bate campii si acest individ, urcat de oi pe postul de prefect. Oare Ponta, ca de la el provine, se pare si acest Pizdol, stie ce bazneste dl Prefect? Cat timp va fi gunoi la acea groapa si caldura afara, va cam puti binisor zona. In rest, ramane tot asa, adica nimic!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: