spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateMISS și MISTER BOBOC la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”

  MISS și MISTER BOBOC la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”

  Elevii Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” desemnează titlurile de MISS și MISTER BOBOC 2022. Luni 28 noiembrie, liceenii pun în scenă un frumos spectacol în care fete și băieți din clasa a IX-a, împreună cu fete de la postliceală se luptă pentru titlul de MISS  și MISTER BOBOC.

  BACIO, invitatul special al serii, va întreține atmosfera și va încerca, împreună cu toată echipa de organizare, să ofere publicului o seară de neuitat, prin muzică, dansuri, dar și prin umor. Participanții, cu emoții, se vor prezenta publicului și vor încerca să se remarce prin talent, inteligență, carismă și frumusețe, această seară nefiind posibilă decât cu ajutorul cadrelor didactice  ale Liceului Tehnologic “Ion Mincu” și al sponsorilor care nu au fost puțini.

  De asemenea, în această seară ni se va alătura si Lăzărescu Jessica care ne va bine dispune cu momentele ei muzicale.

  Participanților li se vor oferi cadouri unice, iar frumusețea acestora va fi pusă în valoare cu ajutorul unei echipe compusă din: d- na Glăvan Nicoleta, d-na Vîlceanu Violeta, d-na Cerga Rodica, d-na Milcu Loredana, d-na Diaconu Andra iar eleganța prin rochii deosebite oferite de d-na  Gavrilescu Mihaela.

  Organizatorii mulțumesc sponsorilor: FARMACIA DAV, FARMACIA SC. GÎDEAFARM, CENTRUL MEDICAL LASERTERAPIE, CARPET WASH SPĂLĂTORIE PROFESIONALĂ DE COVOARE, ORIFLAME.

  Toți cei care doresc să le fie alături Bobocilor și tuturor elevilor, pot cumpăra bilet în valoare de 25 de lei iar în schimb, garantăm distracție, voie bună și momente comice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!