spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateModul incredibil în care un primar din Gorj vrea să se răzbune...

  Modul incredibil în care un primar din Gorj vrea să se răzbune pe consilieri pentru că a pierdut alegerile în localitate

  Ionuț Stan, primarul PNL al comunei Albeni, este foc și pară pentru că a pierdut alegerile în localitatea pe care o conduce. Acesta vrea să le dea o lecție celor șapte consilieri liberali din localitate, care formează majoritatea. Primarul a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliul Local prin care să le „taie“ indemnizația pe care o primesc la 1% din salariul primarului. Asta înseamnă, dacă va fi aprobat proiectul de hotărâre, că indemnizația va fi redusă de la 430 de lei, cât este în prezent, la aproximativ 40 de lei.

  „Este un proiect de hotărâre propus de primar. Ședința va fi joi, la ora 17,00. În consiliu o să ne opunem. Sunt șapte consilieri PNL, iar PSD și Pro România au patru consilieri. Eu cred că vrea să se răzbune pe consilierii lui, în urma rezultatului prost înregistrat la alegerile de pe 6 decembrie în comuna Albeni. PSD a obținut 39,8%, iar PNL 30%“, a spus un consilier local PSD din Albeni.

  Reduce salariile, dar face angajări

  În urmă cu aproximativ două săptămâni, primarul Stan a propus Consiliului Local, care a aprobat, reducerea salariilor angajaților din primărie: „Noi ne-am opus acestei propuneri. A motivat lipsa de bani de la bugetul local, dar, în același timp, a solicitat să se facă două noi angajări: un asistent social și un buldo-excavatorist, care a plecat. Însă, lui și contabilei nu i s-au redus veniturile“, a mai spus consilierul.

  Primarul Ionuț Stan este extrem de controversat. Acesta a fost implicat în numeroase scandaluri și a fost cercetat penal.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Deci se pot face publice prostimi din Albeni cand e sedinta si ce are pe ordinea de zi,extraordinar astfel nu putem stii,si lingai astea de consilieri de aia se duc acolo,niste linge blide,nu sa faca ceva pt prosti care ia votat acum vedem care si pentru ce sa dus,bravoSatan.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: