spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateNinge pe Transalpina! Doar mașinile echipate pentru iarnă pot circula

  Ninge pe Transalpina! Doar mașinile echipate pentru iarnă pot circula

  Ninge în munții Parâng și pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, astfel încât reprezentanții de la Drumurile Naționale au limitat accesul mașinilor care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă.
  „Lapoviță și ninsoare pe DN 67C, Transalpina, zona montană.
  Evitați deplasarea dacă nu aveți autovehicule echipate de iarnă!
  În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.
  Dacă aveți probleme cauzate de aderență, nu vă continuați deplasarea, așteptați să treacă utilajul cu material antiderapant și cereți ajutorul echipei de la drumuri!“, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

  Circulația se va închide în luna octombrie

  Circulația pe Transalpina a fost deschisă în acest an la începutul lunii iunie și de obicei se închide în luna octombrie, pe sectorul cuprins între Rânca și Transalpina.
  Transalpina este cel mai înalt drum țară. Cel mai înalt punct se află în pasul Urdele, acolo unde drum ajunge la o înălțime de 2.145 de metri. Este unul dintre cele mai vizitate drumuri de către turiștii din toată lumea. În special, motocicliștii sunt îndrăgostiți de acest drum.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!