spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateNoile tarife la abonamentele pentru parcările publice, la Târgu Jiu

  Noile tarife la abonamentele pentru parcările publice, la Târgu Jiu

  Autoritățile au stabilit noi tarife pentru abonamentele în parcările publice din Târgu Jiu. Cei care optează pentru un termen mai mare beneficiază de reduceri consistente.

  „Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că, începând din acest an, pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată. Astfel, deși abonamentul lunar costă tot 150 de lei, un abonament pentru 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei.
  Beneficiarii pot parca fără să mai plătească în orice parcare publică din municipiu, în perioada de valabilitate a abonamentului (aici nu sunt incluse parcările de reședință).
  Abonamentele se plătesc la oricare dintre casieriile Primăriei Municipiului Târgu Jiu (situate la sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19, sediul Direcției Impozite și Taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter, Centrul de Încasare, Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter, Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter), după ce, în prealabil, a fost înregistrată o cerere, la registratura instituției, în care se specifică perioada pentru care se solicită eliberarea acestora: 1, 3, 6 sau 12 luni”, transmit oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: