spot_img
Altele
  AcasăActualitateNoul director al TAROM este gorjean! Acesta a deținut funcția de șef...

  Noul director al TAROM este gorjean! Acesta a deținut funcția de șef în fosta SNLO

  davidoiuEugen Davidoiu este noul director al TAROM. Decizia a fost luată joi în cadrul Consiliului de Administraţie al companiei aeriene. Davidoiu îl înlocuiește pe directorul general interimar Dan Plaveti, mandatul acestuia fiind încheiat de drept.

  Noul șef al societății de transport aerian a deținut mai multe funcții importante de-a lungul timpului, una dintre ele fiind și cea de director al fostei Societăți Naționale a Lignitului Oltenia (SNLO) Târgu Jiu. Ulterior, gorjeanul a fost șef al unui serviciu din cadrul Senatului, ajunge și la Termoelectrica, dar și la SC. Electrica Serv, asta nu înainte de a fi, pentru scurt timp, angajat pe postul de consilier în cadrul Ministerului Economiei și director de operaţiuni la SC Electrocentrale Grup din Capitală. De la SC. Electrica Serv pleacă pentru că este dat afară pe motiv de conflict de interese. În timpul funcțiilor deținute, Davidoiu ajunge să fie cercetat și într-un dosar de abuz în serviciu contra intereselor publice.

  Traiectoria lui Eugen Davidoiu, dar și cum a reușit acesta să scape de dosarul privind abuzul în serviciu contra intereselor publice, aflați în ediția de luni a cotidianului „Impact în Gorj”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: