spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateNu se mai fac modificări la circulația din Târgu Jiu, până la...

  Nu se mai fac modificări la circulația din Târgu Jiu, până la finalizarea drumului de centură

  Primăria Târgu Jiu nu va mai face modificări în privința circulației pe străzile din municipiu, până când nu va fi finalizată construcția variantei ocolitoare. Termenul până la care investiția trebuia finalizată, conform contractului încheiat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere era vara acestui an. Cel mai probabil, contractul va fi prelungit până la sfârșitul anului viitor.

  Nu se poate face un studiu de trafic

  Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că numai după finalizarea drumului de centură se poate realiza un studiu de trafic, pentru a se constata ce trebuie făcut în vederea fluidizării circulației: „Nu se vor mai face modificări în privința circulației rutiere pe străzile municipiului Târgu Jiu, până când nu se va finaliza construcția drumului de centură. Nu poți să faci un studiu de circulație, pentru că acesta poate fi modificat semnificativ atunci când centura va fi dată în folosință. Atunci, tot ceea ce ai făcut sunt bani aruncați în vânt. Atunci când centura va fi dată în folosință, o mare parte din traficul de tranzit va fi preluată de drumul de centură, atunci poți face un studiu de trafic la nivel de municipiu și să stabilești acele sensuri unice“.

  Cele mai mai mari probleme sunt la ieșirea elevilor de la școală, dar și când angajații, în special cei din sistemul bugetar, termină programul de lucru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ce modificări să facă razgandacul de romanescu, el le are pe astea cu prelungirea contractelor, aici se pricepe cel mai bine.Acum câțiva ani ne bălmăjea de realizarea unui centru de monitorizarea traficului rutier, contractul ptr Calea Eroilor la prelungit de nu mai știe nici el de cate ori, a făcut locuri de parcare cu plată pe strada, pe banda de rulare( unicat in tara).Acum vine și zice că nu mai face modificări la circulație în oraș, păi ce modificări să mai facă că și așa circulația rutieră în oraș este praf.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!