spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateNumărul impresionant de pacienți pe care i-a consultat medicul gorjean declarat cel...

  Numărul impresionant de pacienți pe care i-a consultat medicul gorjean declarat cel mai bun angajat al unui spital din Londra

  Roxana Hotoboc, fost director al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, are o carieră de succes în Marea Britanie. Aceasta a fost declarată cel mai bun angajat al lunii februarie 2017 al celui mai mare spital din Londra, St. Thomas’ Hospital. Roxana Hotoboc a anunțat într-o postare pe Facebook numărul impresionant de pacienți pe care i-a consultat.

  „Mulți dintre colegii mei sunt uluiți”

  Cadrul medical a precizat că mulți dintre colegi sunt uimiți: „În perioada noiembrie 2016 – noiembrie 2017, deci în ultimul an, eu am consultat și tratat 3.878 de pacienți la spitalul la care lucrez. Și din decembrie 2011, de când am început să lucrez la ei (nu am lucrat la ei tot timpul atât de mult ca în ultimii 2-3 ani), am consultat 10.089 pacienți. E un număr foarte mare de pacienți, raportat la medie. Mulți dintre colegii mei sunt uluiți!”, a postat pe pagina sa de socializare medical Roxana Hotoboc.

  A emigrat în Anglia în urmă cu zece ani

  Roxana Hotoboc a emigrat în Anglia în urmă cu zece ani. Distincţia primită, la începutul anului, este cu atât mai importantă cu cât aceasta nu este angajata spitalului, ci o colaboratoare care îşi oferă serviciile pentru a acoperi personalul insuficient pentru anumite departamente. Ea lucrează ca medic specialist senior la Departamentul de Urgenţă al spitalului St Thomas’ din Londra.

  „Toată viaţa am fost o luptătoare”

  Roxana Hortopan s-a născut în Târgu Jiu şi a absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara şi a fost, apoi, timp de şapte ani, medic generalist la dispensarul din comuna Urdari, iar din anul 1995, după ce a terminat specialitatea de urgențe s-a angajat la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. „În anul 2007 am luat decizia de emigra în Anglia, iar principalul motiv a fost acela de a le da o şansă copiilor mei, să-şi schimbe viitorul şi să trăiască într-o altfel de societate, acolo unde se pot ridica pe picioarele lor şi pe propriile lor merite. Acesta a fost motivul numărul unu. Am avut şi nemţumiri profesionale. Toată viaţa am fost o luptătoare şi în România mă tot băteam cu morile de vânt”, a spus Roxana Hotoboc.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!