spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateO nouă societate în Parcul Industrial de la Bumbești Jiu. Va angaja...

  O nouă societate în Parcul Industrial de la Bumbești Jiu. Va angaja zeci de persoane

  O societate cu acționariat turcesc își va desfășura activitatea în cadrul Parcului Industrial Gorj. În perioada următoare, noul investitor va angaja zeci de persoane.

  Societatea va recicla îmbrăcămintea second hand, care va fi transformată în panouri termoizolante. Activitatea urmează să înceapă peste aproximativ două luni: „Lucrează la amenajarea unui atelier, care se va întinde pe o suprafață de 1.200 metri pătrați. Domeniul de activitate în care vor presta este de reciclare de îmbrăcăminte second hand, pe care o vor sorta în funcție din material, după care o vor folosi transformată în materie primă pentru realizarea de panouri termoizolante. Este o investiție destul de generoasă, care va asigura 30 de locuri de muncă.

  S-au înlocuit geamurile la toate vitraliile se amenajează grupurile sanitare“, a transmis Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Bumbești Jiu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  577 de angajați în parcul industrial de la Bumbești Jiu

  În Parcului Industrial de la Bumbești Jiu lucrează, în prezent, 577 de angajați în cadrul a 17 societăți comerciale. Peste 430 de angajați lucrează în cadrul fabricii de cablaje auto.

  Parcul Industrial Gorj a avut, în anul 2022, o cifră de afaceri de peste 470.000 de lei, cu un profit de aproximativ 50.000 de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: