spot_img
18.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateO primărie din Gorj caută șef la Serviciul Voluntar de Urgență! Încă...

  O primărie din Gorj caută șef la Serviciul Voluntar de Urgență! Încă un post este scos la concurs!

  pacaliti-joburiPrimăria comunei Ciuperceni, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel: şef SVSU, în cadrul Compartimentului serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă; asistent medical comunitar debutant.

  Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: în cazul postului de şef SVSU, în cadrul Compartimentului serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă: studii medii, respectiv studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă: minimum 9 ani; să fie apt medical şi psihologic; să corespundă criteriilor fizice ce vor fi evaluate la sediul Primăriei Ciuperceni, în data de 17 mai 2017, ora 10.00; să posede permis de conducere de cel puţin 5 ani; experienţă în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă: minimum 5 ani; a urmat cursuri de perfecţionare/specializare organizate de IGSU; cei care nu au asemenea cursuri se vor angaja în scris că în termen de un an de la data angajării să urmeze cursuri de perfecţionare/specializare în domeniul situaţiilor de urgenţă, sub sancţiunea eliberării din fimcţie; cunoştinţe operare calculator (Word, Excel) – nivel mediu; domiciliul pe raza UAT Ciuperceni, judeţul Gorj; disponibilitatea de a lucra în program prelungit. Totodată, pentru asistent medical comunitar debutant: studii sanitare postliceale – specializarea asistent medical generalist; să deţină certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; domiciliul pe raza UAT Ciuperceni, judeţul Goij; vechime în specialitatea studiilor – fără. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 mai 2017, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 24 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă; 26 mai 2017, ora 10:00: proba interviu.

  Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Ciuperceni, judeţul Gorj, cu sediul în satul Ciuperceni nr. 91, comuna Ciuperceni, telefon 0253/276.526.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!