spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateOportunitățile de finanțare din Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

    Oportunitățile de finanțare din Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

    Întâlnire importantă, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Consiliului Județean Gorj. Cele două entități s-au așeazat la masă pentru a prezenta prioritățile de finanțare ale Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, precum și ghidurile specifice aflate în consultare. De asemenea, va fi analizat portofoliul de proiecte prioritare la nivelul județului Gorj.

    Dezvoltarea județului reprezintă, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel încât instituția își orientează, sistematic, eforturile pentru identificarea, promovarea și atragerea surselor de finanțare, în vederea implementării unui număr cât mai mare de investiții în Gorj. Astfel, în scopul transpunerii propunerilor de proiecte prioritare într-un portofoliu coerent, care să răspundă nevoilor locale de dezvoltare și să fie finanțabile din prioritățile Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, au fost invitate să participe la acest eveniment, toate unitățile administrativ teritoriale din județul Gorj.

    „Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, a lansat în consultare publică Ghidurile Solicitantului pentru următoarele priorități de investiții aferente Programului Regional: P3 Eficiență energetică și infrastructură verde – Ghid pentru investiții în clădirile publice în vederea asigurării/creșterii eficienței energetice și măsuri pentru utilizarea unor surse regenerabile de energie; P5 Accesibilitate și conectivitate la nivel regional – Ghid privind conectivitatea regională și îmbunătățirea accesului la TEN – T (Drumuri județene) și Ghid privind soluții de descongestionare a traficului; P6 Educație modernă și incluzivă – Ghid pentru investiții în dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru învățământ primar și secundar”, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Județean Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: