spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateOpt posturi scoase la concurs de Colegiul Național „Spiru Haret“

  Opt posturi scoase la concurs de Colegiul Național „Spiru Haret“

   

  Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu a scos la concurs opt posturi: secretar, contabil șef, laborant și patru posturi de îngrijitor, dintre care două de perioadă determinat și un post de muncitor de întreținere.

  Valentina este interesată să participe la concursul pentru postul de secretar, dar susține că nu s-a publicat bibliografia: „S-a publicat concursul pentru postul de secretar pe gov.ro la Colegiul «Spiru Haret» pe data de 17 noiembrie, dar nici până azi nu s-a publicat bibliografia. Mi s-a răspuns că nu-mi pot da mai multe detalii pentru că nu este domnul director. Dar timpul se scurge in defavoarea candidaților care n-au după ce să învețe. Am sunat la ISJ Gorj și mi s-a spus că nu-i de competența lor“.

  Procedura se va relua

  Flavius Boian, directorul Colegiului Național „Spiru Haret“, a spus că se va relua procedura deoarece nu s-au putut forma comisiile de concurs: „Sunt foarte multe posturi scoase la concurs. Am cerut acceptul Inspectoratului Școlar Județean și am scos la concurs toate posturile vacante. Știm că s-a depășit termenul pentru publicarea bibliografiei. Trebuie să publicăm astăzi, în termen de cinci zile de la anunțul de angajare. Vom republica posturile în Monitorul Oficial. Avem două variante: amânarea concursului cu 15 zile sau să republicăm. Motivul este că nu s-putut forma comisiile de concurs, pentru că sunt multe posturi“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: