spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateOraș din Gorj supravegheat video

  Oraș din Gorj supravegheat video

  Încă o localitate din Gorj este supravegheata video 24 din 24 de ore. Autoritățile din Tismana anunță cetățenii că au fost instalate sistemele video, care monitorizează toate străzile din oraș.

  „Începând de astăzi, în orașul Tismana, funcționează un modern sistem de supraveghere format din 18 camere, dintre care 16 de supraveghere și 2 pentru citire numere mașini, amplasate în cele mai importante intersecții din orașul nostru, pe drumurile județene, naționale și comunale.
  Siguranța noastră și a copiilor noștri este foarte importantă pentru liniștea familiilor care locuiesc în orașul Tismana.
  Personal, împreună cu echipa mea din Primăria Tismana, considerăm că, pe viitor, prin realizarea acestui sistem de supraveghere integrat, vom descuraja orice infracțiune care aduce atingere siguranței și liniștei familiilor dvs., iar Orașul Tismana vă fi un oraș protejat față de cei certați cu legea și bunul simț. Acest sistem respectă reglementările în vigoare, conform normelor de aplicare, prin montarea la toate intrările din oraș și în dreptul fiecărei camere a unor panouri de avertizare și informare că orașul TISMANA este supravegheat video”, a transmis primarul Petre Remetea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: