spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateOrtopedul Niculescu, supărat pe medicii din județ

  Ortopedul Niculescu, supărat pe medicii din județ

  Medicul ortoped Bogdan Niculescu, șeful Secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, este supărat pe colegii săi de la celelalte spitale din județ, deoarece aproape toate cazurile sunt trimise către spitalul din Târgu Jiu.

  Din acest motiv, medicii de la Spitalul Județean sunt foarte aglomerați: „90-95% din cazurile din județ sunt trimise la noi. Aceste cazuri nu ajung la niciun alt spital mai mic din județ și asta ne afectează pentru că pierdem, deoarece nu te mai poți concentra pe cazurile mai grele și dificile și trebuie să te ocupi de cazurile simple care ar putea rezolvate într-un oraș de județ mai mic, pentru că sunt și acolo medici anesteziști și medici specialiști care ar putea să intervină“, a spus Bogdan Niculescu.

  „Condițiile ți le creezi tu, ca medic“

  Mulți medici ortopezi motivează că nu au dotările necesare pentru tratarea bolnavilor. Medicii trebuie, consideră Bogdan Niculescu, să își creeze singuri condițiile: „Ei tot spun că nu au condiții. Nu știu la ce se referă, pentru că eu, când am fost la Târgu Cărbunești, mi-am creat condițiile necesare. Nu are cum să-ți creeze aceste condiții managerul. Condițiile ți le creezi tu ca medic. Tu îi spui managerului de ce ai nevoie și ce să-ți cumpere.

  Probabil că nu se dorește sau nu vor să-și creeze aceste condiții. Iei aceeași sumă de bani și dacă faci și dacă nu faci treabă“, a spus Bogdan Niculescu  la o emisiune de la Radio Târgu Jiu.

   

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!