spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitatePacienţi nemulţumiţi de comportamentul medicilor

  Pacienţi nemulţumiţi de comportamentul medicilor

  Cadrele medicale pot fi reclamate pentru eventualele abuzuri săvârşite sau pentru faptele care ar putea aduce atingere pacienţilor! Acest lucru este posibil datorita cutiei în care se pot depune sugestiile şi reclamaţiile venite din partea pacienţilor şi aparţinătorilor. O parte din sesizările depuse în cutia respectivă se referă la comportamentul neadecvat al unora dintre cadrele medicale.

  tataruDe-a lungul activităţii medicale depuse zi de zi in interesul pacientului, nu întotdeauna, cadrele medicale care își desfășoară activitatea în Spitalul Judeţean se comportă așa cum ar trebui. Acest lucru este sancționat de pacienții care au la îndemână posibilitatea de a reclama acest aspect și nu numai. Bolnavii pot să se exprime liber, fiind trecuți în anonimat, despre condițiile spitalicești, comportamentul angajaților și pot veni chiar cu sugestii. „Ideea introducerii acestor urne a chestionarelor de satisfacţie a pacientului a fost implementată anul trecut şi de atunci pot să vă spun că Spitalul Judeţean Târgu-Jiu a câştigat foarte mult pentru că a reuşit să intre într-un contact direct cu pacienţii care sub rezerva anonimatului spun absolut toate lucrurile cu care se confruntă în instituția noastră”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.

  Mai puţine sesizări

  În cutia cu sugestii și reclamații, în ultima perioadă au fost depuse reclamații cu privire la comportamentul unora dintre cadrele medicale. „Așadar în ultimul an de zile am reuşit să remediem o serie aspecte negative legate de activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi în acest moment numărul acestora a scăzut foarte mult. Au mai rămas câteva care ca obiect principal au un comportament mai mult sau mai puţin plăcut din partea unor cadre medicale. Mulţumirea este că numărul de sesizări a crescut şi personalul medical a început să conştientizeze faptul că pacientul este prioritatea noastră şi a început să se comporte cu el”, a precizat Tiberiu Tătaru.

  Nicio sancţiune

  Toate aspectele sesizate au fost verificate de către comisiile de specialitate, însă până acum niciun cadru medical nu a fost sancționat, ci doar avertizat.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: