spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePănescu, foc și pară pe drumari! “Nu închizi un drum pentru doi...

  Pănescu, foc și pară pe drumari! “Nu închizi un drum pentru doi angajați de la Drumuri care puteau să dea cu nisip”

  Închiderea Transalpinei reaprinde scandalul dintre proprietarii cabanelor din zona montană Rânca și oficialii CNAIR. Presedintele Asociatiei concesionarilor din Rânca, Constantin Pănescu îi acuză pe drumari că decât să-și facă treaba mai bine închid zona. “Nu știu de unde a venit acest ordin. Pe mine mă interesează să se circule pentru că de asta plătim taxe și impozite pentru drumuri”, susține cabanierul.

  Închiderea circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca (km 34+800) și Obârșia Lotrului (km 59+800) a creat nemulțumiri în rândul proprietarilor de pensiune. Oamenii sperau ca pierderile din perioada pandemiei să fie diminuate în această perioadă. Planurile lor au fost date peste cap așa că acum, ca în fiecare an, au loc noi acuze.

  Fulguleți de nea

  ”Nu este pic de zăpadă pe niciunde. Pentru câțiva fulguleți de niciun centimetru care a fost acum câteva zile, au închis drumul. Dacă dai cu puțin nisip poți să circuli. Vine câte o mașină de poliția și una de jandarmi care stau să păzească, iar drumarii abia apoi se duc să dea cu niște nisip, apoi se duc acasă și normal că turiștii nu mai urcă. Trebuia să stea să-i întrebe dacă sunt sau nu echipați de iarnă. Nu închizi un drum pentru doi angajați de la Drumuri care puteau să dea cu nisip, că de aia au salarii, că altceva îmbunătățiri la drum nu s-au făcut! Apoi avem noi de suferit și trimitem sutele de angajați acasă, fără plată. După această pandemie, acești decidenți nu au curajul răspunderii, păi atunci mergi și angajează-te în altă parte! Mi se pare corect să aibă loc discuții, să fie făcute consultări. Nu știu de unde a venit acest ordin. Pe mine mă interesează să se circule pentru că de asta plătim taxe și impozite pentru drumuri. Nu sunt în stare, să lase locul la alții. După o vară întreagă nu s-a ținut o licitație. Noi nu știm cine o să dezăpezească”, a spus Constantin Pănescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: