spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePas important pentru introducerea gazelor în Tismana

  Pas important pentru introducerea gazelor în Tismana

  Au început lucrările la stația de reglare, măsurare și predare a gazelor naturale pentru localitatea Tismana. Petre Remetea, primarul orașului Tismana, a anunțat că, după finalizarea investiției, cetățenii care doresc să se branșeze la gaze pot să depună solicitări deoarece conducta a ajuns până în zona centrală a localității: „Am demarat lucrările de execuție la una dintre cele mai importante investiții de pe raza orașului nostru, și anume la proiectul RACORD și STAȚIE REGLARE, MASURARE, PREDARE în ORAȘUL TISMANA.

  Imediat cum finalizăm această investiție vom începe să strângem semnături de la cetățenii de pe traseul pe unde a trecut conducta de gaze, pentru branșări la rețeaua de gaze naturale, având în vedere că am ajuns cu conducta de gaze în centrul orașului Tismana“, a transmis primarul Petre Remetea.

  Lucrările sunt întârziate

   

  Marian Slivilescu, consilier local și fostul primar al orașului Tismana, a spus că lucrările sunt întârziate: „Investiția la care se lucrează în prezent este achitată din anul 2019 și abia acum au început lucrurile. Am achitat peste 16 miliarde de lei vechi societăți Transgaz. A durat proiectarea până în acest an. Constructorul care se ocupă de introducerea conductei de gaze a tărăgănat și este cu un an de zile în urmă. Până acum, conform contractului încheiat, trebuia să fie gata tronsonul până la Mănăstirea Tismana și trebuia să se lucreze la conducta către satele Ciocârlii, Vânăta și Ungureni. Societatea care execută lucrările, Rocip, a invocat pandemia“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!