spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePași importanți pentru investițiile din Tismana

  Pași importanți pentru investițiile din Tismana

  Investițiile din orașul Tismana, tot mai aproape de a fi finalizate. Autoritățile susțin că deja se fac probe la rețeaua de gaze, toate avizele acestei investiții fiind luate. Primarul Narcis Remetea susține că anul acesta vor fi finalizate mai multe lucrări.

  „În cursul lunilor octombrie, noiembrie am finalizat probele la STAȚIA DE REGLARE, MĂSURARE ȘI PREDARE ,am luat toate avizele de funcționare și am introdus gaze naturale în instalație având o presiune de 13.96 bari. Totodată, am depus actele pentru autorizarea primelor conducte de rețele gaze la DISTRIGAZ pe data de 02-11-2022 pentru a putea demara branșarea locuitorilor din orașul Tismana la rețea. Am continuat introducerea conductei de gaze naturale în satul CELEI (zona pod ORLEA / intrare sat COSTENI), în satul COSTENI (strada PRINCIPALĂ), satul IZVARNA (integral), satul POCRUIA (mai avem foarte puțin în COT POCRUIA și strada spre satul SOHODOL, restul finalizat sau în curs de finalizare).

  Se lucrează pe aproximativ toate străzile din satele VÂLCELE, GORNOVIȚA, TOPEȘTI cu excepția D.J. ,constructorul având o mobilizare mare de utilaje și muncitori pe acest șantier. Luna aceasta finalizăm lucrările la aducțiunea de apă PÂRGAVU din satul VÂLCELE, contract de execuție separat. Aici mai avem de lucru la captare din munte și puțin la amenajarea terenului de la bazinul de apă”, a transmis primarul din Tismana, Narcis-Petre Remetea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: