spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePenitenciarul Târgu Jiu angajează medici

  Penitenciarul Târgu Jiu angajează medici

  Penitenciarul Târgu Jiu caută să angajeze doi medici. Este vorba de un medic normă întreagă de medic în specialitatea medicină generală/medicină de familie și un post de medic în specialitatea stomatologie generală.
  Cele două posturi au fost scoase la concurs.

  „Înscrierea se face la sediul Penitenciarului Târgu Jiu, până la data de 26 iulie 2021, inclusiv.

  Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al penitenciarului Târgu Jiu, secțiunea Carieră. (http://anp.gov.ro/penitenciarul-targu-jiu/cariera/).

  Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, la sediul Penitenciarului Târgu Jiu, de la structura de resurse umane.

  Concursul se va derula în conformitate cu Ordinul ministrului sănătăţii nr. 869/2015, cu modificările şi completările ulterioare, a Legii nr.145/2019 privind Statutul poliţiştilor de penitenciare, cu modificările şi completările ulterioare şi a art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19“, se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: