spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitatePericol: Cad tablele de pe blocul recent renovat, în miezul orașului Tg-Jiu

  Pericol: Cad tablele de pe blocul recent renovat, în miezul orașului Tg-Jiu

  UPDATE 13:15: O a doua bucată de tablă a zburat de pe același bloc și a fost purtată de vânt până în mijlocul străzii. Șoferii s-au trezit în față cu bucata de fier și erau pe punctul de a se lovi, din cauza ei. De atlfel, o altă bucată se vede mișcând în bătaia vântului, semn că se ve desprinde și aceasta.

  O lucrare simplă de anvelopare a unui bloc, începută în anul 2020, fix în centrul orașului Târgu Jiu, deja începe să se destrame. Dezinteres, materiale proaste, economie, muncitori necalificați, toate acestea puteau duce la o tragedie. Tablele cu care a fost acoperită partea superioară a blocului au început să cadă, punând în mare pericol trecătorii.

  Astăzi, o astfel de tablă a căzut pe trotuarul din fața blocului, foarte aproape de una dintre mașinile parcate. Se poate observa că există doar o singură gaură, care, cel mai probabil provine de la șurub, cu care a fost prinsă. Din fericire nicio persoană nu era în trecere, în acel moment. Totul se putea transforma într-o tragedie din cauza muchiilor tăioase ale acestei bucăți de metal.

  La ”lucrare” s-au perindat, rând pe rând, mai multe echipe de muncitori, dar nici după aproape 3 ani, nu au reușit să ducă la bun sfârșit o lucrare simplă. Locatarii sunt nemulțimiți de calitatea lucărilor dar mai ales de durata acestora. Grav este că toate acestea se întâmplă fix sub nasul primarului, deoarece acesta locuiește în acel bloc.

  Când s-a construit acest bloc, cu mulți ani în urmă, muncitorilor le-a luat aproximativ 2 ani să-l finalizeze, în anul 2020 (când a început lucrarea) muncitorilor le trebuiresc 3 ani doar să-l anvelopeze. Evoluție …

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: