spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitatePeste 530 de elevi înscriși la Centrul Județean de Excelență Gorj

  Peste 530 de elevi înscriși la Centrul Județean de Excelență Gorj

   

  Peste de elevi s-au înscris la Centrul Județean de Excelență Gorj. Perioada de înscriere a fost prelungită. „„În urma situației pandemice din județ venim în sprijinul elevilor dornici de performanțe școlare deosebite prin prelungirea perioadei de înscriere până pe data de 8 octombrie 2021“, au transmis reprezentanții Centrului Județean de Excelență Gorj.

  Elevii vor urma să participe la o selecție.

  Cei mai mulți, peste 33% dintre elevi, au optat pentru Informatică, iar peste 24% pentru Matematică. De asemenea, 13% dintre elevii înscriși au optat pentru Limba și Literatura Română.

  La Centrul Județean de Excelență Gorj se pot înscrie elevii care vor să participe la olimpiadele și concursurile școlare. Instituția se află la primul an de existență. Directorul acesteia este profesorul de informatică Eugen Nodea, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, profesor coordonator al lotului României.

  Centrul Județean de Excelență Gorj caută profesori cu experiență

  Centrul Județean de Excelență Gorj caută profesori cu experiență pentru a susține cursurile.

  „Vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 1 – 8 octombrie 2021 cadrele didactice interesate pot trimite cererea de înscriere la concursul de selecție a corpului profesoral al Centrului Județean de Excelență Gorj împreună cu portofoliu în format pdf., la adresa e-mail: cexgorj@gmail.com

  Selectarea profesorilor se va face în perioada 9–15 octombrie 2021. Lista profesorilor selectați va fi afișată în data de 16 octombrie 2021“, se arată într-un comunicat al Centrului.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: