spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 600 de participanți din toată țara vor participa la Ziua Națională...

  Peste 600 de participanți din toată țara vor participa la Ziua Națională a Ambulanței Române

  Peste 600 de participanți din toată țară vor fi prezenți vineri, 28 iulie, la Ziua Națională a Ambulanței Române, care va avea loc în municipiul Târgu Jiu.
  Printre invitați se vor număra un secretar de stat de la Ministerul Sănătății și un consilier de la cancelaria Prim-Ministrului.

  „Vor fi prezenți la Târgu Jiu, care intră în rândul orașelor mari prin organizarea acestui eveniment, un secretar de stat de la Ministerul Sănătăți și un consilier de stat de la Cancelaria Prim-Ministrului. În jur de 600-700 de persoane vor participa la acest eveniment. Este o manifestare inedită care se desfășoară pentru prima dată în Gorj“, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Ambulanței Gorj.

  Manifestarea va începe vineri, la ora 10.00, în Piața Prefecturii, după care va continua cu o paradă a ambulanțelor din toată țara. Până acum, Ziua Ambulanței a mai fost organizată în București, Iași, Oradea, Alba Iulia.

  La parada ambulanțelor vor participa reprezentanți din fiecare județ

  Gheorghe Chiș, președintele Federației Naționale Sindicale Ambulanța România, a spus că își dorește ca evenimentul să fie o reușită: „După cele două ore de festivitate, va avea loc un marș format din ambulanțe din fiecare județ din România, ca simbol al sărbătorii noastre. Este o zi importantă pentru noi. Am vrut să marcăm acest eveniment în orașul Târgu Jiu. Ne bucurăm că am reușit să îl organizăm aici. Ne dorim să fie un eveniment reușit și să rămână în istoria noastră. Celebrăm 117 ani de activitate. Ne mândrim cu aceasta“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: