spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 80 de maidanezi din zona Rânca au fost sterilizați

  Peste 80 de maidanezi din zona Rânca au fost sterilizați

  Peste 80 de câini maidanezi din zona montană Rânca au fost sterilizați de o echipă de voluntari, în cadrul unei campanii.

  „S-au aliniat planetele și am reușit și cea de-a patra acțiune de sterilizare a câinilor abandonați din Rânca.

  S-a reușit sterilizarea a 81 de câini, anul acesta, majoritatea sălbatici.

  Mulțumim din suflet tuturor donatorilor, voluntarilor, medicilor, tuturor celor care, cu mult sau puțin, ați contribuit la această reușită!

  Sperăm ca autoritățile care administrează Rânca să își facă datoria, aplicând legea obligativității sterilizării câinilor de rasă comună (în vigoare încă din 2015!!) în zonele Novaci și Baia de Fier, pentru ca munca noastră să nu fie în zadar“, a transmis Dana Oniga, cabanier și instructor de snowboard, pe pagina sa de Facebook.

  Tina Ignat, participantă la campania de sterilizare, a spus că toate femelele din Rânca și mai mult de jumătate dintre masculi au fost sterilizați: „Mă declar foarte fericită că am reușit, împreună cu câțiva oameni minunați, să sterilizam toate femelele din Rânca și, zic eu, 65% din masculi, deci am diminuat considerabil suferința animăluțelor din stradă, nu se vor mai naște puiuți care vor suferi de foame, frigul iernilor lungi și tratamentul oamenilor care au rămas la stadiul de pietre și bâte“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: