spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitatePictorița care a învins moartea va avea prima sa expoziție

  Pictorița care a învins moartea va avea prima sa expoziție

  Daniela Băloi, pictorița care a stat în comă câteva zile, după ce la vârsta de 7 ani a fost surprinsă de o explozie, va avea prima sa expoziție. Tânăra de 33 de ani va expune aproximativ 40 de lucrări, vernisajul urmând să se desfășoare începând cu 2 decembrie, ora 12:00, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu.

  pictorita-arsa

  Tablourile vor putea fi admirate până în luna ianuarie a anului 2016, expoziția fiind cu vânzare. Toți iubitorii de artă sunt așteptați să achiziționeze tablourile.
  Expoziția artistei se va numi „Bucăți de suflet”, iar tablourile vor putea fi cumpărate de cei care doresc. „Sunt foarte fericită pentru că am prima mea expoziție. Urmează să aleg tablourile care consider că exprimă cel mai mult. Sper să placă publicului și să reuşesc să le valorific. Trăiesc fiecare moment cu intensitate, pentru mine înseamnă foarte mult această expoziție. Mă simt împlinită sufletește și sper să fie un succes vernisajul. Aştept cu nerăbdare ziua de 2 decembrie”, a declarat Daniela Băloi, artist.

  pictura-10pictura-2pictura-4

   
   
   
   
   
   
   
   

  Prețul lucrărilor nu a fost stabilit. „O sală a Muzeului Județean va fi pusă la dispoziția acestei tinere talentate care urmează să își expună pentru prima dată lucrările. Operele sale vor rămâne aici până în luna ianuarie, timp în care așteptăm cumpărători. Cei care doresc să achiziționeze portretele sale sunt asteptați în fiecare zi, de luni până vineri. Prețurile încă nu le știm, artistul își stabilește modul de expunere al lucrărilor, dar și suma la care acestea vor fi valorificate ”, a declarat Dumitru Hortopan, director Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu.

  La 33 de ani, absolventă a unei facultăţi de inginerie, Daniela Băloi nu a avut parte de nicio expoziţie şi asta pentru că oamenii i-au întors spatele. Tânăra și-a descoperit talentul în clasa a IV-a, iar de atunci, de fiecare dată când este tristă, își așterne sentimentele pe hârtie. Gorjenii sunt așteptați pe 2 decembrie la sediul Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu” Târgu-Jiu pentru a lua parte la expoziția cu vânzare a tinerei care a devenit pictoriță în urma tragediei suferite la doar 7 anișori.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: