spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitatePiețarii din Târgu Jiu vor chirii mai mici! Vezi ce are în...

  Piețarii din Târgu Jiu vor chirii mai mici! Vezi ce are în plan un consilier local!

  Un consilier local din Târgu Jiu vrea să țină audiențe cu cetățenii. Social-democratul Luis Popa a decis să adopte o astfel de variantă după ce a observat că tot mai mulți oameni îi cer spijinul în rezolvarea anumitor probleme pe care le întâmpină.Printre cei care i-au cerut ajutor se numără și piețarii care își doresc taxe mai mici în sezonul rece.

  După primar și viceprimar și un consilier local din Târgu Jiu vrea să țină audiențe cu cetățenii. Luis Popa, cel care și-au pus numărul de telefon la dispoziția târgujienilor, susține că vrea un altfel de dialog cu oamenii. “Am pus un număr de telefon la dispoziția celor care locuiesc în municipiul Târgu Jiu și deja am început să primesc sesizări din partea cetățenilor. Cred că am primit până acum aproximativ 30 de astfel de sesizări. Oamenii sunt receptivi la acest număr de telefon și mă bucur că îl folosesc. La rândul meu, sper să le rezolv aceste probleme. Oamenii ridică probleme legate de iluminatul stradal, de branșarea la rețeaua de apă și canalizare, și mă refer în special la cei din zona Drăgoeni. De asemenea, avem drumuri care încă sunt neasfaltate în municipiul Târgu Jiu. Sunt multe probleme pe care oamenii le sesizează și de asta le-am pus acest număr la dispoziție. Probabil că de săptămâna viitoare sau peste două săptămâni, din cauza mediului în care ne aflăm, voi face inclusiv audiențe online cu cetățenii care vor să discute cu mine prin intermediul camerei video. Vor putea să mă anunțe cu două zile înainte de ziua respectivă, iar timp de două ore voi sta de vorbă cu oamenii din Târgu Jiu. Vreau să fiu un altfel de consilier local, un consilier deschis către cetățeni”, a transmis alesul PSD.

  Taxe mai mici

  Cât despre problemele deja semnalate de cei care l-au contactat pe online, consilierul local susține că va ridica problema acestora în Consiliu Local. “Încă o problemă pe care voi încerca să o rezolv în perioada următoare este a celor din zona Piața Mică, cei care iarna nu prea stau la acele tarabe, dar plătesc chirie la preț întreg. Urmează să am o discuție cu cei de la Edilitara, să vedem dacă se poate găsi o soluție pentru acei oameni. Teoretic, va fi nevoie de o hotărâre de consiliu local pentru modificarea acestor tarife, dar voi avea o discuție cu Edilitara, în primul rând, pentru că răspunde de acele tarabe. Voi avea discuții și cu colegii mei din cadrul Consiliului Local, cu primăria, că așa este normal, chiar dacă primăria nu vrea să discute cu noi, după care voi iniția un astfel de proiect, pe baza acestor discuții”, a mai transmis Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ce facem la capitolul calitate? siguranta ? Mai are cineva controlul la ce se vinde in piete? Se vinde lapte si bauturi alcoolice in pet-uri ,verifica cineva acest lucru? Ne temem de Covid si ne omoara incet si sigur produsele vandute in conditii de ambalare improprii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: