spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePlatformă online pentru rezultatele analizelor de la laboratorul Spitalului Județean de Urgență...

  Platformă online pentru rezultatele analizelor de la laboratorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Pacienții care apelează la laboratorul din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru efectuarea analizelor medicale pot să apeleze la platforma online pentru a afla rezultatele.
  „Pentru a evita deplasările pe vremea caniculară din această perioadă și aglomerația din trafic, le reamintim pacienților că pot accesa rezultatele analizelor medicale pe site-ul spitalului!
  Astfel, pacienții Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu care își fac analizele de sânge la Laboratorul unității medicale, fie în baza unui bilet de trimitere, fie contracost, pot vizualiza online rezultatelor analizelor. Rezultatele analizelor lucrate în laboratorul S.J.U. Târgu-Jiu pot fi descărcate accesand site-ul unității medicale la adresa https://www.spitalgorj.ro/ sectiunea „Analize medicale”: https://lis.spitalgorj.ro/easylab/loginPatient.asp
  Pacienților li se comunică „codul buletinului de analize” pe care îl folosesc, alături de CNP, pentru a se loga pe site“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Aproape 6.000 de pacienți au beneficiat de analize medicale
  De la începutul anului și până în prezent, peste 5.900 de pacienți au beneficiat de analize medicale la Laboratorul unității sanitare. Zilnic se prezintă peste 35 de pacienți cărora le este recoltat sânge.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: