spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitatePloile se opresc din această seară, dar se răceşte în continuare!

  Ploile se opresc din această seară, dar se răceşte în continuare!

  Din această seară, ieşim de sub Cod galben, sunt veştile meteorogilor. Toamna zburlită pare că şi-a intrat în drepturi din plin, după ce nu ne-a copleşit cu temperaturi negative, astfel că mai traversăm o zi de avertizare de cod galben, cu precipitaţii importante cantitativ. Până în seara asta la ora 23:00 mai este în vigoare codul galben de precipitaţii abundente, valabil în special pentru judeţele din nordul Olteniei, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea, dar va ploua suficient de mult şi în cele din sud, Dolj şi Olt. Capriciile vremii nu se potolesc, pentru că după ploile din ultimele zile, mercurul coboară vertiginos.

  Scăpăm de ploi, dar vine frigul!

  Potrivit meteorologilor, finalul săptămânii vine cu motive de a mai uita de umbrelele, dar nu şi de hainele groase. Miroase a…iarnă. „Principalul fenomen care se produce din această noapte este o răcire accentuată în continuare. Cerul va deveni variabil începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, iar sâmbătă şi duminică vremea va fi frumoasă dar rece pentru perioada în care ne aflăm. Cerul va fi variabil, vântul, slab până la moderat. Maximele termice sâmbătă şi duminică se vor încadra între 4 şi 9 grade, iar minimele din cursul dimineţilor între -5 şi 0 grade”, a declarat Ion Marinică, meteorolog Serviciul de Meteorologie Craiova.

  Bifate, bruma şi îngheţul

  Duminică şi luni dimineaţa, pe arii relativ extinse se va produce brumă. Pentru că nopţile se vor însenina, şi fenomenul de brumă se va produce. De asemena şi îngheţul în aer şi la nivelul solului va fi prezent”, a mai declarat Ion Marinică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: