spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitatePoliția Locală Târgu Jiu scoate angajații din birouri pe teren

  Poliția Locală Târgu Jiu scoate angajații din birouri pe teren

  Poliția Locală Târgu Jiu funcționează cu deficit de personal! Pentru a face față activității, șefii unității au în plan să facă angajări. Însă, până atunci, cei din birouri vor fi scoși pe teren pentru a asigura buna funcționare a serviciului.

  Șeful unității, Florin Băluță, susține că organigrama a rămas cu goluri în urma procesului de reorganizare gândit de conducerea Primăriei Târgu Jiu.

  „Este nevoie de oameni la Poliția Locală. Atunci când s-a făcut reorganizarea, o mare parte din personal a fost dus spre pază, s-a făcut o economie consistentă, în sensul că firmele de pază private care erau angrenate în aceste activități, din subordinea Consiliului Local, lucrau pe bani și municipalitatea era obligată să plătească aceste societăți pentru serviciile pe care le prestau. Acum acest serviciu se face cu Poliția Locală. Sunt 50 de oameni angrenați în această activitate, s-a făcut, după cum spuneam, o reducere de costuri, dar au fost luați și oamenii de la circulație. Acolo aș avea nevoie de 7-8 oameni, în plus. Este cea mai stringentă problemă pe care o am acum. În total, ar fi nevoie de 10-12 oameni, în plus. Totodată, vor mai ieși la pensie, 5 colegi și sperăm ca de la anul să avem și posibilitatea de a angaja, pentru că în momentul în care o persoană iese la pensie, trebuie înlocuită”, a afirmat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: