spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitatePoliția Locală vrea să își cumpere 4 mașini

  Poliția Locală vrea să își cumpere 4 mașini

  Poliția Locală Târgu Jiu vrea să își cumpere, pe final de an, patru autoturisme. Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, a declarat că este vorba de 2 autovehicule electrice și două mașini pe gpl.

  Sunt variantele cele mai bune pentru un consum cât mai mic de energie electrică. Urmează ca Primăria Târgu Jiu să aloce fondurile necesare pentru achiziția vehiculelor până la finalul acestui an, sau la începutul anului viitor. Se va încerca și accesarea de subvenții, prin programul național.

  Vedem care va fi varianta cea mai bună. Poate se va accesa pentru vehiculele electrice prima de la Fondul de Mediu și atunci costurile vor fi mai mici. Avem propunerea pentru vehicule cu un consum scăzut de energie. Vor fi două mașini electrice și două cu gpl. Parcul auto este prevăzut, în momentul de față, cu mașini pe gpl. Avem o cotă lunară de combustibil în care trebuie să ne încadrăm. Cea mai veche mașină din dotare este un Cielo din anul 2000, dar care este ținut în curte. Nu mai poate fi folosit pentru deplasări”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: