spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitatePostul de director al CJCPCT Gorj, câștigat de un fost profesor controversat

  Postul de director al CJCPCT Gorj, câștigat de un fost profesor controversat

   

  Fostul profesor de religie de la Liceul Teologic din Târgu Jiu, care este cercetat de poliție pentru hărțuirea unei eleve, a câștigat concursul organizat de Consiliul Județean Gorj, pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

  Este vorba de Ionuț Viorel Bordeiași, care a fost dat afară de la Liceul Teologic Tg-Jiu, iar Arhiepiscopia Craiovei i-a retras binecuvântarea pentru predarea Religiei.
  Consiliul Județean Gorj a publicat, luni, 27 februarie, rezultatul final al concursului de proiecte de management. Proiectul de management notat cu 9,16, în urma afișării rezultatelor inițiale, pe 13 februarie, aparține lui Ionuț Viorel Bordeiași. Contracandidatul său a fost chiar actualul director interimar CJCPCT, Pompiliu Ciolacu, care a obținut 7,85. După soluționarea contestației lui Ciolacu, comisia de concurs l-a notat cu 9,16, aceeași notă obținută de contracandidatul său. Bordeiași a sesizat unele nereguli, în faza de soluționare a contestației. Actele întocmite de Comisia de soluționare a contestațiilor au fost anulate, iar Pompiliu Ciolacu a rămas cu nota obținută inițial, de 7,85.

  Bordeiași: „Este mai mult decât o înscenare“

  Profesorul ar fi avut o conversație pe o rețea de socializare cu o elevă din liceu, care este și minoră și ar fi folosit cuvinte nelalocul lor.
  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au transmis că se efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate.
  Viorel Bordeiași a susținut că este victima unei înscenări. ”Nu am ce să comentez. Este mai mult decât o înscenare şi până la urma urmei, organele de cercetare penală îşi vor spune punctul de vedere. A fost o singură sesizare, depusă de o fată, o sesizare care, de fapt, nu spune nimic”, a precizat acesta, citat de stiri.tvr.ro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: