spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefect: „Sunt plătiți ca să nu facă nimic, pierd timpul degeaba!”

  Prefect: „Sunt plătiți ca să nu facă nimic, pierd timpul degeaba!”

  Adresabilitatea celor care doresc să se imunizeze a scăzut semnificativ la nivel de județ. Chiar și așa, în Gorj funcționează 14 centre de vaccinare, trei numai în Municipiul Târgu Jiu. Prefectul Marcel Iacobescu susține o parte din ele ar trebui închise pentru că personalul „este plătit să piardă timpul degeaba”.

  Prefectul județului Marcel Iacobescu susține că a avut o discuție cu directorul DSP Gorj în privința  activității reduse din centrele de vaccinare. Personalul care activează acolo este plătit la ore lucrate, sume considerabile decontate de statul român. Oficialul de la Gorj consideră că nu se impune continuare activității extinse pentru că populația nu se mai vaccinează și nu mai există aglomerări în aceste centre.

  „Adresabilitatea este tot mai mică, sunt tot mai puține persoane care se vaccinează. Am avut o discuție cu directorul Direcția de Sănătate Publică Gorj vizavi de aceste centre. Mi-a transmis că analizează situația și vom vedea ce măsuri se vor lua pentru că nu este normal ca la nivelul Municipiului Târgu Jiu să avem trei centre de vaccinare și să nu avem adresabilitate. Sunt oameni, care pe lângă faptul că sunt plătiți pentru a nu face nimic, pierd timpul degeaba în acele centre”, a transmis prefectul Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: