spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefectul de Gorj a renunțat în totalitate la cabinetul de arhitectură. Cine...

  Prefectul de Gorj a renunțat în totalitate la cabinetul de arhitectură. Cine a preluat societatea

  Noul prefect al județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, a renunțat în totalitate la cabinetul de arhitectură și proiectare. Toate acțiunile firmei, dar și conducerea cabinetului au fost preluate de către tatăl său, care este conductor arhitect.

  „Am fost puțin noroc, pentru că tatăl meu este conductor arhitect, care este echivalentul subinginerului pentru arhitect și a venit cumva normal să cedez toate acțiunile mele către tatăl meu, care a rămas să se ocupe în continuare de firmă. O să vedem care va fi evoluția relației cu clienții. Sper ca trendul să fie pozitiv, așa cum este acum și să nu fie un regres la nivel de interacțiune cu beneficiarii. M-am retras în totalitate din cadrul societății, și în privința acționarilor, și al conducerii firmei. Acțiunile au fost cedate 100% tatălui meu. Cred că lucrurile vor decurge în mod normal, pentru că am format o echipă închegată, iar fiecare știe ce are de făcut“, a declarat Corneliu Răducan Morega, la emisiunea „Dialog Deschis“, de la Gorj Tv.

  Nu vrea ca firma pe care a condus-o să aibă contracte cu statul

  În plus, prefectul spune că și-a rugat tatăl ca societatea pe care i-a predat-o să nu aibă contracte cu instituțiile statului, în perioada mandatului său de prefect: „Eu l-am rugat și sper să fie așa să renunțe în integralitate, cel puțin pe perioada mandatului meu, la contracte cu unitățile bugetare. Cred că va ține cont de rugămintea mea, pentru că altfel vor exista discuții“.

  În ce condiții va renunța la conducerea Prefecturii

  Corneliu Răducan Morega a spus că în cazul în care firma va intra în declin, atunci se va întoarce la conducerea cabinetului de arhitectură și proiectare: „Sper să nu fie un declin și activitatea societății să nu o ia pe o pantă descendentă. Dacă lucrurile vor degenera și vor ajunge într-o situație foarte rea, atunci voi fi nevoit să îmi regândesc poziția din fruntea prefecturii, să revin la activitatea mea curentă“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: