spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrefectul vrea să-i ”pârască” pe muncitorii de pe șantierul centurii ocolitoare

  Prefectul vrea să-i ”pârască” pe muncitorii de pe șantierul centurii ocolitoare

  După vizita efectuată pe șantierul centurii ocolitoare din Municipiul Târgu Jiu, prefectul Corneliu Răducan amenință constructorul că îl va informa pe ministrul Transporturilor că muncitorii firmei care a câștigat licitația trag chiulul.

  Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că dacă se continuă în același ritm, lucrarea nu va fi gata la termen. Mobilizarea slabă de pe șantier l-a făcut pe prefectul județului Gorj să solicite verifice graficul de lucrări. În opinia sa lucrurile se mișcă extrem de greu. „Lucrările înaintează puțin spre deloc pe o lungime de 20 de km a șoselei erau sub 10 utilaje și foarte puțin muncitori. Este posibil să-i fi prins eu în pauza de masă, mă gândesc, ca să le găsesc o scuză. O mobilizare foarte slabă din punctul meu de vedere! Am solicitat un grafic de lucrări care este depus la faza de licitație și o să încerc să văd, împreună cu reprezentanții instituțiilor abilitate, și aici mă refer la Inspectoratul de Stat în Construcții dacă graficul este îndeplinit. Dacă nu este îndeplinit vom încerca să avem o discuție cu constructorul, să le spunem că nu fac treaba așa cum trebuie, după care, în ultimă instanță, vom face o informare către ministrul Drulă”, a transmis Corneliu Răducan.

  Cere responsabilitate

  Declarațiile prefectului Răducan vin în contradictoriu cu cele ale primarului Marcel Romanescu care este optimist că lucrarea va fi executată la timp. „Nu știu să spun de ce primarul Romanescu a declarat că este mulțumit de modul în care se lucrează. Eu am mers într-o vizită neanunțată și pot să spun ce am văzut eu. La cum se mișcă, lucrările vor dura destul de mult timp. Eu sper ca pe viitor să se lucreze cu mai multă responsabilitate”, a mai transmis prefectul.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Poate vine și în vizită la ”șantierul” din spatele Hotelului Gorj unde se tărăgănească lucrările de anvelopare a unui bloc, chiar sub ochii primarului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!