spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitatePregătiri pentru noul sezon estival în stațiunea Săcelu

  Pregătiri pentru noul sezon estival în stațiunea Săcelu

  Complexul Energetic Oltenia pregătește Baza de agrement de la Săcelu pentru noul sezon estival. Pe lângă lucrări de reparații și dotare cu echipamente de mobilier exterior în valoare de peste 70.000 de lei, se are în vedere asigurarea unui serviciu de colectare a deșeurilor de la Baza de agrement de la Săcelu. În acest sens a fost aprobat un buget de 13.000 de lei pentru un contract până la finalul acestui an.

  Cu toate acestea, activele de la Săcelu au fost scoase de anul trecut la vânzare. Astfel, vânzarea activelor, care nu au legătură cu activitatea de bază, este prevăzută în Planul de restructurare și decarbonare al Complexului Energetic Oltenia.

  Complexul Energetic Oltenia a scos la vânzare atât clădirile din zonă, cât și terenurile și luciul de apă. „Vânzare activelor non-core, disponibilizabile ale S. C.E.O. S.A., constând în imobile, dotări mijloace fixe și terenurile aferente: Teren aferent imobilului „Bază de tratament”, în suprafață de 3.253,92 mp; Teren aferent activului „Plajă împreună cu bazinele de apă minerală”, în suprafață de 10.147,00 mp; Teren aferent activului „Centrală termică, spălătorie și parcare”, în suprafață de 1.772,90 mp și aferent fostului activ „Vila 3 și Vila 6”, în suprafață de 416,78 mp; Teren aferent imobilului „Bloc de garsoniere”, în suprafață de 1.552,21 mp; Teren aferent imobilului „Cantină Restaurant”, în suprafață de 561,00 mp”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: